Bemutatkozás
Üzemünket 2007 júniusában nyitottuk meg Dunavecsén. Kisüsti lepárló berendezésünk magyar szakemberek kiváló munkája, amelyben ötvöződik a hagyomány és napjaink korszerű technológiája.
A terület kiválasztásában döntő szerepet játszott a település földrajzilag kiváló elhelyezkedése, mikroklímája, valamint az évtizedes hagyományokkal bíró gyümölcstermesztési kultúra, illetve az itt termelt gyümölcsök utánozhatatlan és egyedülálló illat- és íz világa.
Gyümölcspálinkáinkban az irányított erjesztésnek és a kíméletes lepárlásnak köszönhetően sikerült palackba zárni a Dunavecsén termelt gyümölcsök felejthetetlen harmóniáját.
A magyar pálinka mint hungarikum megóvása iránti elkötelezettségünket az üzemünkben készült kisüsti pálinkák kiváló minősége igazolja, melyeket bátran ajánljuk minden kedves fogyasztó és forgalmazó számára.